Szervezetünk semmilyen külföldi, állami vagy önkormányzati forrásban nem részesül, és teljesen függetlenül működik. Az elmúlt három évben közel 800 fiatalnak nyújtottunk lehetőséget külföldi tréningeken, cseréken, és konferenciákon való részvételre. Kapuink nyitva állnak mindenki előtt, és igyekszünk a lehető legtöbb lehetőséget megteremteni a velünk kapcsolatba kerülő fiatalok számára. Hiszünk az oktatásban – formális, és nem formális – valamint hogy a fejlődés lehetősége mindenkinek jár. Egy versenyképesebb társadalmat építünk!

A MeOut csak 2018-ban több mint 200 fiatalnak biztosítja a fejlődést nemzetközi környezetben.

Ezenfelül folytatjuk az immáron három éve tartó adománygyüjtő akciónkat Kárpátalján, amelynek keretében minden évben egy iskolát fejlesztünk.

Adószámunk: 18595130-1-42

Miért támogass minket?

1. Kinyitjuk Európa ajtaját: Évente 150 – 200 fiatalnak biztosítjuk, hogy nemzetközi környezetben képződjön

2. Mindenki számára: Szervezetünk az ország minden szegletéből választ ki, és küld fiatalokat tréningekre, és cserékre származástól függetlenül.

3. Hatékonyan működünk: Szervezetünk nem rendelkezik irodával, bejelentett munkatársakkal, mert szűkös forrásaink ezt eddig nem tették lehetővé, de elkötelezettek vagyunk, és egyre többet dolgozunk. Elegendő a blogunkat (www.blog.meout.hu) vagy a Facebook értékeléseinket megtekinteni (www.facebook.com/MEOUTNGO)

4. Átláthatóak és függetlenek vagyunk: Támogatásodat körültekintően, tervezetten, átláthatóan kezeljük. Sem politikai, nemzeti, etnikai hovatartozás, sem nemi identitás nem befolyásolják működésünket.

5. Társadalmi befektetés: A tréningekről, és cserékről hazatért résztvevők egy intenzív tanulási folyamaton mentek keresztül melynek eredményeként világlátott, nyelveket beszélő, és versenyképesebb tudással térnek haza.

Adószámunk: 18595130-1-42

A plusz forrás lehetőséget teremt, hogy tovább tudjunk fejlődni és még több lehetőséget hozzunk el számotokra.

MeOut – a további fejlődésért
Are You?