Tevékenységünk keretében a szakképző iskolák számára pályázati tanácsadást, pályázatírási és projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk.

A szakképző iskoláknak tapasztalataink szerint nagy szüksége van egy olyan szervezetre, amelyik leveszi a vállukról a pályázatírással és projektmenedzsmenttel járó terheket, adminisztrációt és minőségi, versenyképes szakképzési mobilitási pályázatokat készít elő és valósít meg.

Vállaljuk projektek teljes körű megvalósítását a projektgenerálástól, a pályázatíráson, logisztikán, utazásszervezésen, mentoráláson, fogadó helyek felkutatásán át a beszámolók elkészítésig, a projektek disszeminációjáig és lezárásáig.

Eddigi tapasztalataink szerint a szakképző iskoláknak nagy igénye van szolgáltatásainkra, mivel egy komplex, a támogató elvárásainak megfelelő pályázattal fog rendelkezni, melynek írásával, megvalósításával és elszámolásával nem neki kell bajlódnia. A gyakorlaton való részvételre nagy szükségük van a tanulóknak, hogy versenyképesek legyenek a munkaerő-piacon. Az iskoláknak szintén versenyelőnyt jelent, ha tanulóinak biztosítani tud ilyen plusz tanulási lehetőséget, melyhez a forrást egy uniós pályázatból tudja biztosítani.

Az Erasmus+ KA1 szakképzési mobilitási projektjei támogatják, hogy a szakképzésben tanuló diákok és a szakképzéssel foglalkozó szakemberek szakmai gyakorlaton, szakmai programon vehessenek részt külföldön, s ez által Európa-szerte javuljon a szakképzés színvonala, a résztvevők kompetenciái (tudásuk, készségeik és attitűdjük) fejlődjenek.

Szervezetünk továbbá aktívan tevékenykedik KA2-es, stratégiai partnerségekre kihegyezett pályázatok megírásában és megvalósításában is.

Szervezetünk Budapesti székhellyel rendelkezik, de működésünknek köszönhetően kiváló kapcsolatokat ápolunk Európa legtöbb országával.