A MeOut csapata számos sikeres Erasmus+ pályázatot írt meg és menedzselt az elmúlt években. Koordinátor szerepünkből fakadóan számos iskolával álltunk és állunk kapcsolatba, ismerjük az igényeiket arra nézve, hogy milyen turizmusban, vendéglátásban működő cégek iránt érdeklődnek. Az a tapasztalatunk, hogy a lengyel és szlovák partner oktatási intézményeink diákjai örömmel jönnek a magyar fővárosba szakmai útra.

A K+K Hotelek

Az egyik nagyon kedvelt fogadó cég a K+K Hotel Budapesten. A négycsillagos K+K Hotel Opera egy nemzetközi hotellánc tagja, 1993 óta fogadja vendégeit. A K+K Hotellánc tagjai a világ számos fővárosában fogadják a pihenni vágyókat, így Barcelonában, Münchenben, Párizsban, Londonban (csak hogy pár példát említsünk) is elérhetőek prémium szolgáltatásai.

Honnan érkeznek a diákok?

Az Erasmus+ keretein belül a MeOut csapata a felvidéki Dunaszerdahelyről évente szervez, közvetít szakmai gyakorlatra diákokat. A dunaszerdahelyi Stredná odborná škola rozvoja vidieka s VJM – Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai az alábbi szakmai területeken dolgoznak a K+K Hotel Operában:

 • vendéglátós
 • pincér
 • szakács
 • szobalány

Miért népszerű a K+K Hotel Opera?

Hogy miért kedvelik a Stredná odborná škola rozvoja vidieka s VJM – Vidékfejlesztési Szakközépiskola tanárai és diákjai a K+K Hotel Operát?

 • négycsillagos környezetben végezhetik a mindennapi feladataikat
 • gyönyörű, historizáló stílusú munkakörnyezet, patintáns épület
 • stabil, majdnem három évtizedre visszatekintő múlt, vállalati háttér
 • 24 órás recepció, ha bármilyen nehézség támadna
 • a K+K Hotel Opera vendégköre
 • központi fekvés (Operaház, Vigadó, Deák Ferenc tér)
 • kiváló közlekedési kapcsolatok (metróvonalak, villamosok, buszok Pest és Buda irányába) 

A MeOut szervezete a top desztináció közvetlen közelében, az Operától és a Gozsdu Udvartól pár perc sétára teszi lehetővé évek óta, hogy a diákok a munka mellett szórakozási, kulturális lehetőségeket is elérhessenek.

A K+K Hotel Opera vendégei számára konferencia-turizmushoz biztosít prémium termeket, wellness-lehetőségeket, de a kulturális turizmus miatt érkezők számára is naprakész és szakszerű információkat nyújt az Opera és a színházak előadásai kapcsán.

Vírushelyzetben

A jelenlegi vírushelyzetben a hotel kimagasló biztonsági lépéseket léptetett életbe a vendégek és a munkatársak védelme érdekében, így bőséggel és kis távolsággal elhelyezett kézfertőtlenítő lehetőségek, maszkok (eltérő típusok), kesztyűk, speciális és többszöri takarítási protokollt léptetett életbe. A szobalemondásokat és az ezzel kapcsolatos ügyintézést gyorsították március eleje óta. Erről bővebb tájékoztatást is nyújt weboldalán, a COVID-19 információk fülre (Főmenü alatt: Utazási információk – COVID-19) kattintva: https://www.eventhotels.com/en/travel-information-covid-19/)

Reméljük, hogy az általunk közvetített diákok minél hamarabb visszatérhetnek egyik kedvelt szakmai helyükre. Többen közülük jó munkájuknak köszönhetően már a hotel munkatársai évek óta. Bízunk abban, hogy a közeljövőben újra fogadni tudják dunaszerdahelyi diákok csoportját!