A Hotel Benczúr Budapest központjában található konferenciahotel. A fővárosi hotel magas presztízst képvisel a konferenciaturizmus hazai szállodái között. Köszönheti ezt nyolc konferenciatermének, amelyek maximálisan alkalmasak a céges rendezvények mellett tréningek és konferenciák, egyéb képzések rendezésére is. 

Gyakorlat a Hotel Benczúrban a MeOut Mobility támogatásával

A MeOut Mobility évekre visszanyúló, kiváló partneri viszonyt ápol a Hotel Benczúrral. 2019 őszén, legutóbb szlovák, vendéglátási ismereteket tanuló diákokat közvetítettünk ki a fővárosi hotel számára. Stredná odborná škola rozvoja vidieka s VJM – Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai közül a szakácstanulók, pincérek és housekeeper-ek szakmai gyakorlat keretében mélyítették el ismereteiket a hotelban, illetve a Zsolnay Étterem konyháján, asztalainál.  

Bízunk abban, hogy számos diákunk számára hasznos ismeretszerzésre nyílt lehetőség a Hotel Benczúrban, és jövőre újra élményekkel és ismeretekkel teli szakmai gyakorlatot szervezhetünk mindkét fél számára!

Lokáció

A Hotel Benczúr A Széchenyi Fürdőtől. a Hősök terétől, az Andrássy úttól pár perc sétára található, tíz perc alatt elérhető az M1 és az M3 metró, illetve a Nyugati pályaudvar, illetve félórán belül elérhető a Ferihegyi Repülőtér is.

Hasznos térképek láthatóak a hotel weboldalán.

Konferenciaturisztikai gyöngyszem

A hotel fekvése ideális a rendezvények megrendezésére, mert könnyen megközelíthető a bel- és külföldi konferencia-turisták számára. A hotelt kiindulópontnak használva gyorsan elérhető az állatkert, fürdő és egyéb turisztikai látnivaló is. A Zsolnay Étterem biztosítja a vendégek magas szintű gasztronómiai élményét.

 

A konferenciatermek elnevezése az alábbi:

  • Budapest terem (230 fő)
  • Andrássy terem (25 fő)
  • Benczúr I. terem (80 fő)
  • Benczúr II. terem (80 fő)
  • Munkácsy terem (15 fő)
  • Margaréta terem (40 fő)
  • Mozaik terem (60 fő)
  • Business terem (24 fő)

 

A konferenciatermek felszereltsége a légkondícionált, legkorszerűbb prezentációt lehetővé tevő jellemzőivel tökéletesen alkalmas húsztól kétszázötven fős rendezvények professzinális megrendezésére. Minden terem esetében rendelkezésre áll ruhatár is.