A hazai és nemzetközi piacon egyaránt jól ismert, repülőgép karbantartással foglalkozó Aeroplex fertőtlenítési szolgáltatások biztosításával segíti a koronavírus elleni küzdelmet. A közel 30 éve működő vállalat felelős piaci szereplőként erőforrásait és tapasztalatát ajánlotta ebben a rendkívüli időszakban.

A pandémiás fenyegetettség gyakorlatilag a teljes lakossági légi közlekedést hibernálta nemzetközi szinten, emellett számos más nehézséggel is szembe kellett néznie az ezen a területen tevékenykedő vállalkozásoknak, döntéshozóknak és dolgozóknak. A koronavírus-válság ideje alatt folyamatosan változó elvárások és szabályozások mellett támogatták a folyamatos légifuvarozási műveleteket, a kulcsfontosságú személy- és áruforgalmat, köztük az orvosi személyzet és felszerelések forgalmát is. 

Az Aeroplex csapata számára ebben a helyzetben sem volt kérdés, hogy kiveszik e részüket a Covid-19 elleni folyamatos küzdelemből, hiszen igazi feketeöves harcosnak számítanak a professzionális fertőtlenítési eljárások alkalmazásában. Szakmai tapasztalatukat és teljes infrastruktúrájukat felhasználva kapcsolódtak be az irodák, csarnokok, üzletek, hangárok és más nagyobb belső terek sterilizálásába, ezzel is lassítva az újabb fertőzések kialakulását.

A speciálisan erre a célra kiképzett team-nek és szabadalmaztatott fertőtlenítési eljárásoknak köszönhetően az általuk megtisztított terület akár 7-14 napig is vírusmentes maradhatott.

Számos vállakozás ugyan látványosan visszavonult és létszámleépítésekkel próbálta kompenzálni a kieső bevételeket, az Aeroplex ebben is nemesebb utat választotta. Hiszen amellett, hogy felajánlásukkal aktívan hozzájárultak a társadalom egészségének megóvásához, lehetőséget teremtettek arra is, hogy frontvonalbeli dolgozóik produktívak maradjanak a repülési tevékenységek visszaesése után is.

Ha követed a MeOut tevékenységét, biztosan tudod, hogy mi is hiszünk abban, hogy a csapatmunka, az összetartás hegyeket mozgathat meg. A jelenlegi krízishelyzetben fontosnak tartjuk, hogy az ilyen és ehhez hasonló pozitív kezdeményezésekre felhívjuk a figyelmet. Reméljük, hogy a rémhírek olvasása és a sötét gondolatok helyett az ehhez hasonló történetek másokat is hasonló tettekre inspirálnak majd.

Ha te is a megoldásokra koncentrálsz a pánikgomb nyomogatása helyett, kövess minket a Facebook-on olvass bele folyamatosan frissülő blogjbejegyzéseinkbe vagy látogass el weboldalunkra