Miért Minket támogass?

Mi, a MeOut (adószámunk: 1859513014) egy olyan közösség vagyunk, akik a diákok és oktatásban szerepet vállaló tanárok, kísérők, szakértők számára biztosítjuk a nemzetközi ismeretszerzés lehetőségeit, pályázati források bevonásával. Ezek a források az Erasmus+ keretein belül állnak rendelkezésre a diákok, tanárok és szakértők számára, az Európai Unió égisze alatt. 

Hiszünk abban, hogy a magyar diákok képességei, tudása jobban kiteljesül, ha nemzetközi környezetben, szakmai közegben is helyt tudnak állni, tapasztalatot szerezni.

Koordinátor szervezetként segítünk abban, hogy a megfelelő cégekkel tudják partnereink felvenni a kapcsolatot. Megtervezzük és megírjuk a pályázatot. Végig koordináljuk az utazást, a projekt pénzügyi menedzsmentjét is elvégezzük. Európa számos országában az Erasmus-programon belül munkahelyeket, fogadó helyeket biztosítunk a magyar és nemzetközi diákok számára. Egy helyismerettel rendelkező civil szervezet, mint mi, sokkal hamarabb tud munkahelyet biztosítani a diákoknak. 

Mi a MeOut Mobility-nél egy remek lehetőségnek gondoljuk az Erasmus+ kereteit arra, hogy a célcsoportok tagjai hasznos ismeretekre, szakmai tudásra, gyakorlatra, nemzetközi kapcsolatok segítségével tegyenek szert Európa számos országában.

Jelen vagyunk 20 ország ifjúsági programjában tréningekkel, trénerként vagy szervezőként (Youth Project). A VET Projectekben is aktív szerepet vállalunk, különösen figyelünk a balkáni országokban folyó projektekre. Az Eurasian Startup Awards aktív résztvevői vagyunk, a Kelet-Nyugat Partnerség jegyében.

Kérjük, támogasd a magyar fiatalokat, támogass Minket!

Adószámunk: 18595130142

Az adó felajánlásának menete

Amennyiben megtisztelsz minket azzal, hogy felajánlod adód egy százalékát, ezt az alábbiak szerint teheted meg:

Nyilatkozz 2020 május 20-áig erről!

Elektronikus úton:

  • Amennyiben egyetértessz céljainkkal, és rendelkezel elektronikus tárhellyel, az e-SZJA felület online kitöltőjén is rendelkezhetsz a felajánlásról.
  • Továbbá a bevallással együtt, az ÁNYK keretprogram segítségével annak EGYSZA lapját kitöltve, 
  • vagy attól elkülönítve a 19EGYSZA nyomtatvány kitöltésével is eljuttathatod Adód 1%-át felénk!

Papíralapon: 

  • Postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen adható le az 1%-ról rendelkező lap.
  • A személyijövedelemadó-bevallással együtt leadható, az EGYSZA lap kitöltésével.
  • Az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lap is leadható.
  • Az 19EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon is leadható a rendelkezés.
  • Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2020. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak is rendelkezhetsz az Adód 1%-ával.

Adataink a következőek:

Név: En Kint Egyesulet a Bekeert es Fejlodesert

Cím: H-1061, Budapest Paulay Ede street 39

Adószám: 18595130142

A hiteles adatok forrása:

https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/tajekoztatok/Hogyan_rendelkezhet_a20200106.html