Mi a MeOut-nál úgy gondoljuk, hogy a rossz és még rosszabb hírek cunamijában feltűnnek olyan vállalati tettek, amelyek nem kapnak kellő publicitást. Ezekkel a tettekkel, lépésekkel egyetértünk, magunkénak valljuk. Nemcsak mint egyén, hanem mint gazdasági szereplő is sokat tehetünk ebben a helyzetben.
Azt akarjuk, hogy lásd: a nehéz helyzetek nemes tetteket szülnek. Ezért blogsorozatot indítunk a jó példák bemutatására, a gazdaság vezető szereplői élen járnak ebben is!

A Forma-1, az autóversenyzés királykategóriája a COVID-19 miatt kényszerpihenőn van. A pályák csendesek, a paddockok kihaltak. Azonban az itt jelen lévő csúcskategóriás autógyártók és konstruktőrök, a Ferrari, a Red Bull és az Aston Martin, a Racing Point, a Mercedes, a Williams és a McLaren a szabad kapacitásukat a szezonkezdetig lélegeztetőgépek gyártására fordítanák.
A Vörösök Forma-1-es csapatának nevében a Ferrari és a Fiat multinacionális konszern vezetése tárgyal az olasz kormánnyal, hogy miben lehet nemzete segítségére. A tulajdonos Agnelli-család -felelős vezetői magatartást mutatva – 10 millió euro-t adományozott az olasz kórházaknak.
Nagy-Britanniában a Mercedes és a Williams is alkatrészgyártásba, lélegeztetőgép-gyártásra tett ajánlatot Boris Johnson kormányának.

A jó hírek forrása:
Mandiner.hu

m4sport.hu