E zen a nyáron Grúziába látogattunk el az Empowering Those on the Field projekt megvalósulásából. A tréning egy héten keresztül zajlott, melyet két fantasztikus tréner tartott: Seba németországból és Paata Griúziából.

Rengeteg olyan előadást hallottunk és feladatokat végeztünk közösen, melyek óriási hatással voltak ránk, résztvevőkre. Többek között a problémamegoldás témájába merültünk bele és azt boncolgattuk sokféle szemszögből.

Sok olyan dologra vetült fény, ami elsíklott a szemünk előtt, vagy csak nem fordítottunk rá elég figyelmet, pedig hatást gyakorolnak a mindennapi életünkre.

A társaságról egy szó jut eszembe: fantasztikus. Ezt leginkább a csapatépítő játékok érték el, az országok szerinti egymás közötti megmérettetések valamint az együtt töltött szabadidő igazán összekovácsolt minket, mint csapatot. Továbbá a botanikus kert meglátogatása, a városnézés Batumiban  és a tradicionális, nagy grúz vacsora igazi barátságok megalapulásához, fantasztikus hátteret adott.

Lényeges áttekinthetőbb rálátást kaptunk az egyes országok kimagasló problémáiról, majd közös vélemények és ötletek megvitatásával próbáltunk ésszerű ötletekkel és megoldásokkal előállni. Sokunknak nyílt ki a szeme, a már említett trénerek tanító hatására, sőt azt is mondhatnám,hogy erősen motiváltan zárhattuk le a tengerparti napokat. A vízpart menti szállásunkat így büszkén hagyhattuk el, kiemelvén, hogy hosszú távú, minőségi kapcsolatokat és barátságokat alakítottunk ki egymás közt.

Nagyon köszönjük a lehetőséget és mindazt, amit tanultunk, amivel többek lettünk!