Közösséggel a közösségért!

  Az ország nyílt fegyveres harcban áll, az emberek havi bruttó keresete nem éri el a 30 ezer forintot, amely a megélhetésre sem elég.
Ez Ukrajna, és Kárpátalja napjainkban.

Az idei évben ismét, immár harmadik alkalommal szervezzük meg a kárpátaljai adománygyűjtő akciónkat, amelynek keretében 2017-ben az Ungvári Magyar Tannyelvű Elemi Iskola és Drugeth Gimnázium (UDG) informatikai eszközökkel való fejlesztését célozzuk meg. Úgy gondoljuk, hogy a nemrégiben elfogadott ukrán oktatási törvény következtében veszélybe került magyar nyelvű tanintézményekre kiemelt figyelmet kell fordítani Magyarországról.

Ez évi célunk, hogy a Ungvári Magyar Tannyelvű Elemi Iskola és Drugeth Gimnázium (UDG) számítástechnikai termét fejlesszük. Ez számítógépek, monitorok, billenytűzetek, egerek – egyszóval minden olyan eszköz beszerzését jelenti, amely egy számítástechnikai teremben megtalálható.

A 21. században elengedhetetlen az informatikai eszközök léte egy oktatási intézményben ahhoz, hogy az ott tanuló gyermekeknek legyen esélye egy jobb életre – reményeink szerint önmegvalósításra.

Szervezetünk hisz az átláthatóságban, hiszünk abban, hogy lehet tisztességesen adományt gyűjteni, és támogatni az arra érdemeseket. Létrehoztunk egy külön bankszámlaszámot, amelyre várjuk a támogatásokat, és a gyűjtés végén nyilvánosságra hozzuk – természetesen az adományozók kilétének felfedése nélkül.

Adományaikat december 8-ig az alábbi számlaszámra várjuk:

Név: Én Kint Egyesület
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 16200223 – 10052280

Külföldről történő utalás esetén:
IBAN: HU40162002231005228000000000
SWIFT: HBWEHUHB

Előre is köszönjük támogatását!
MeOut Csapata / ÉnKint Egyesület Csapata